Vi som VilloKan åstadkomma förbättring tillsammans med dig är:

Camilla Karlsson. Utbildad kostvetare och idrottspedagog med inriktning idrottspsykologi och som älskar att bromsa åldrandet! Jag brinner för att hjälpa dig att må och leva bra utifrån dina förutsättningar och mål. Jag erbjuder mobila hälsotjänster till privatpersoner och företag inom kost, träning och mental träning och produkter som stärker din hälsa med fokus på helhetstänkande, enkelhet  och balans.

Jag är trebarnsmamma och bor i Mölndal tillsammans med min man Kristofer. Jag har en bakgrund som elitidrottare i rodd och älskar att träna, gärna utomhus i naturen. Hör av dig till mig när du har frågor om kost, näringsintag, antioxidanter, ekologisk mat, matlagning, kosttillskott, hudvård, hur du fixar sommarkroppen med galvanisk ström, hur du reducerar fina linjer och rynkor i ansiktet, att donera mat till barn i Malawi, min favoritsport rodd, styrketräning eller löpning. Som du säkert märker jobbar jag med mina fritidsintressen, precis som jag VILL och KAN!


Ellen Jaldestad. Jag är utbildad inom beteendevetenskap, ergonomi, arbetsmiljö och organisation. Jag älskar att lära mig nya saker och att lära ut till andra. Det har jag gjort både som lärare, hälsocoach och instruktör. För mig är hållbarhet viktig, vad gäller både kropp, själ och tillvaro.

Jag bor med min man i centrala Göteborg men det är utomhusträning i allmänhet, och i skogen i synnerhet, som gäller för mig. Med mig kan du träna både Nature Run och Nature Training. Med erfarenhet av elitidrott utmanar jag gärna både mig själv och andra under passet!

Om din arbetsplats behöver hjälp med att utveckla en hållbar arbetsmiljö hjälper jag er även gärna med tjänster inom ergonomi och psykosocial arbetsmiljö.


Kristofer Karlsson.  F.d. elitroddare med lång erfarenhet av fysträning och funktionell träning sedan barnsben och som älskar att pusha dig till att ta i det där lilla extra.

Jag är även tränare för unga roddtalanger i Mölndals Roddklubb och genom dem driver jag även barngymnastik i Lackarebäcksskolan.

Pappa till Moa, Arvid och Elsa och vi bor i Mölndal vid Rådasjön. Jobbar dagtid som konstruktör på Tawi i Kungsbacka.


Annie Andersson. Utbildad beteendevetare som vet att människor som mår bra också presterar bättre. Att må bra handlar ofta om en balans i livet där träning är en viktig del för mig. Jag älskar kombinationen av att träna och umgås med andra människor.

Intresset för utomhusträning har funnits sedan min uppväxt, där fotboll varit en viktig del. Idag tränar jag olika typer av gruppträningspass, löpning, golf och promenerar gärna med hunden i skogen. För mig är träning viktigt för att må bra fysiskt men även mentalt. Att träna tillsammans med andra människor ger mig energi och glädje – något jag tycker är A och O när man pratar om träning.

Efter att nyligen ha flyttat från Småland till Stensjön blev jag glad då jag stötte på VILLoKAN. Min ambition är att vi tillsammans ska utvecklas och bli starkare både fysiskt och mentalt, men vi får absolut inte glömma det kanske viktigaste – att ha roligt på vägen.


Anna Ek. Att röra på sig ger oss glädje och energi och det gör så att vi mår bättre och presterar mer. Jag gillar att få människor att röra på sig och utmana sig själva i träning. Det är kul att träna!!

Träning har varit en stor del i hela mitt liv och jag har haft turen att testa på ett flertal sporter och träningsformer. Jag är tävlingsmänniska och lagspelare så tillslut landade jag i fotbollens värld som jag satsade på i några år. Efter fotbollen har jag jobbat som gruppträningsinstruktör på gym bland annat med cykel, core, dans och crossfit.

Med två små barn och ett relativt stillasittande jobb är VILLoKAN med blandning av kondition, styrka och rörlighet med frisk luft ett vinnande konceptet i min värld. Häng med och kör Nature Challenge, det är både kul och utmanande!


Olga Wernemyr. Utbildad antigravity och aerial yogainstruktör. Älskar all form av träning där man ofta hamnar upp och ner och får möjlighet att se världen från ett helt annat perspektiv. Yoga är en fantastisk träningsform för både kropp och sinne, och kan med fördel även utövas i luften. Förutom yoga, både i en hammock och på en matta, tränar jag akrobatik och power-stretch. 

Träning har blivit en mer naturlig del av livet sedan jag fick barn då jag insåg vikten av god hälsa. Bra matvanor och rörelse är grunden till välbefinnande. Rörelse och kroppslig närvaro gör mig till en lugnare och lyckligare människa. Med hjälp av VilloKan Nature får jag möjlighet att dela med mig av min kunskap och inspirera er till en hälsosammare vardag.


Förresten: vi pratar ju gärna om allt som har med VilloKan att göra med dig!

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och kommentarer.