Träning & Yoga i det gröna

Nu har du chansen att unna dig träning och inspiration tillsammans med Yoga med Klara Öhlén och mig Camilla från VILLoKAN – Vi kommer att bjuda på ett härligt träning- & yogapass i naturen! Med vår långa och gedigna erfarenhet inom träning och hälsa ser vi till att du får ut det mesta av passet som kommer att fokusera på kondition, styrka och återhämtning. Det brukar sägas att naturen har helande krafter och ja, det tror vi. Att vara i naturen gör oss gott och främjar välmående och god hälsa. Kom och rör dig och andas frisk luft med oss! Vi håller till på ett vidsträckt område så det kommer finnas möjlighet att ha rejält med utrymme mellan varje deltagare.

Obs, begränsat antal platser!

NATURE TRÄNING & YOGA

Yogan består av flödande rörelser, medveten andning och meditation i syfte att skapa stabilitet, mjuka upp, sträcka ut samt främja återhämtning och ny energi. Nature Träningen består av en kul mix av styrka, kondition och rörlighet med den egna kroppen och naturen som redskap. Träningen och naturen gör oss positivare, ger oss mer energi och verkar avstressande.

Passet kommer att instrueras så att du kan anpassa efter dina behov oavsett om du är nybörjare eller vältränad och/eller erfaren yogi. Allt sker utomhus så ta gärna med dig ombyte, överdrag och din egna yogamatta eller handduk/filt att yoga på.

NÄR

Söndagen den 24 maj kl. 11-13

VAR

Apslätten, Kålltorp

INVESTERING

275 kr per person

BOKNING

Förbokning krävs!

Bokning sker genom eventet som hittas i här: www.klaraohlen.se/kalender

Välkomna!