Nature Challenge Run 
är träningen för dig som vill komma igång med din löpträning eller har som mål att springa snabbare och längre. Löpträning är enkelt och passar alla, för träningsvan såväl som nybörjare.

Springa har vi gjort sedan barnsben. Det är ett enkelt sätt att träna på. Du kan göra det överallt och när som helst.

Att löpträna regelbundet förbättrar din kondition, ökar din fettförbränning och sätter igång en fantastisk process i din kropp. Hittar du en bra nivå på din löpträning blir du både piggare och mer alert, samtidigt som du blir lugnare när det behövs. Vilken grym kombination!

Löpträning utomhus ger dig dessutom en extra bonus i form av frisk luft. Att andas frisk luft gör gott för både kropp och knopp.

För oss är det viktigt att bibehålla mindre grupper. Därför är vi aldrig fler än 15-20 personer per grupp. Vi vill skapa en personlig kontakt, möjlighet till feedback och gemenskap inom våra grupper.

Nature Challenge Run – teknik

Fokuserar på teknikträning och att testa och träna löpning på olika sätt. Du lär dig springa mer effektivt och lättare samtidigt som du minskar skaderisken.  Förutom att fokusera på löpning och löpteknik kommer vi även att träna styrka och rörlighet. Perfekt grupp för dig som vill komma igång med din löpning, eller utveckla din teknik.

Nature Challenge Run

Fokuserar på olika former av intervaller för att träna upp din kondition, löphastighet och fartuthållighet. Passen läggs upp så att det finns alternativ för alla nivåer. Förutom att fokusera på löpning och löpteknik kommer vi även att träna styrka och rörlighet.

För att delta i Nature Challenge run bör du klara av att springa sammanhängande i minst 10 minuter.

 

Höstens första gruppstart;

Start vecka 34

Nature Challenge Run – Tisdagar kl. 18.30 

Hur och kostnad
En Challenge Run pågår under 8 veckor med ett pass i veckan. Om du önskar träna fler dagar i veckan anmäler du dig till våra Challengegrupper. (minst 8 deltagare krävs för genomförande)

1 grupp          795 kr
2 grupper    1 295 kr
3 grupper   1 745 kr

Plats
Vi träffas på Brostugans parkering vid Stensjön, Mölndal. Ta av från E6:an vid Lackarebäcksmotet. Kör mot Gunnebo Slott. Kör över Gunnebobron och direkt in till höger till Brostugans parkering.

Till anmälan

3 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Info om träningen, Nature Challenge, Nature Challenge Run […]

  2. […] Nature Challenge Kondition Tisdagar kl. 18.30 […]

Kommentering är stängd.