Nature Beginners är träningen för dig som vill komma igång med din träning, nybörjare, inte tränat på ett tag, eller vill undvika att springa så mycket, och gillar att träna utomhus.

Här träffas en grupp under 8 veckor. Upplägget är varierat och ökar i intensitet allt eftersom. Kondition och styrka varvas med stabilitet och rörlighet.

Du använder den egna kroppen som redskap, jobbar tillsammans för att öka motståndet och utnyttjar naturen som redskap. Du får tekniktips och inspiration genom olika sätt att träna ute i  naturen. Att träna i grupp ger extra energi, tillsammans är vi starka!

Varför ska jag välja Nature Beginners framför annan gruppträning?
Du får pepp, motivation och laganda som en gruppträning kan ge och samtidigt får du den expertis och professionella vägledning som en personlig tränare kan erbjuda. Eftersom Nature Beginners består av en mindre grupp garanteras varje deltagare att få en individanpassad träning, vilket gör att du får en mer effektiv träningstimme. Du har även möjlighet att ges tips och råd kring till exempel teknik och hur du kan gå tillväga för att lyckas uppnå dina mål.

Höstens första gruppstart;

Start vecka 34

  • Nature Beginners Onsdagar kl. 19.30 


Hur och kostnad
En Nature Beginners pågår under 8 veckor med ett pass i veckan.
(minst 8 anmälda krävs för genomförande)

1 grupp          795 kr


Plats

Vi träffas på Brostugans parkering vid Stensjön, Mölndal. Ta av från E6:an vid Lackarebäcksmotet. Kör mot Gunnebo Slott. Kör över Gunnebobron och direkt in till höger till Brostugans parkering. Kom gärna i god tid.

Till anmälan