Jag heter Camilla Karlsson och är grundare till VilloKan Nature. Jag gillar utmaningar, är tävlingsinriktad, flexibel och trivs att jobba med människor. Har under mina år som egenföretagare även insett att jag är bra på och gillar att jobba med organisationsutveckling och styrelsearbete. Ogillar att sitta på kammaren och bara tycka och bara framtiden får avgöra vart det bär mig.

Under min tid som elitidrottare insåg jag att jag har ett stort behov av att bestämma över mig själv och min egen tid. Jag insåg snabbt att jag aldrig kommer att trivas med ett 8-5 jobb. Jag bestämde mig tidigt för att starta eget företag. Utbildade mig inom områden som alltid har legat mig varmt om hjärtat, att hjälpa människor att må bra, leva bra utifrån deras förutsättningar och mål i livet. Att stärka människors hälsa med fokus på helhetstänkande, enkelhet och balans har varit mina utgångspunkter.

Jag är utbildad kostvetare – nutritionist, och idrottspedagog med inriktning idrottspsykologi och folkhälsa. Jag älskar att hitta naturliga sätt till att leva bättre, längre! Min senaste vidareutbildning är inom  kvinnohälsa, hormoner och klimakteriet, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag är även trebarnsmamma och bor i Mölndal tillsammans med min man Kristofer. Jag har en bakgrund som elitidrottare i rodd och älskar att träna, gärna utomhus i naturen, då mår jag som bäst. Du kan hör av dig till mig när du har frågor om kost, näringsintag, antioxidanter, ekologisk mat, matlagning, kosttillskott, hudvård, hur du skapar en sund och hälsosam hud – kroppens största organ. Mitt hjärteprojekt – mat till barn i Malawi, min favoritsport rodd såklart, styrketräning eller löpning. Som du säkert märker jobbar jag med mina fritidsintressen, precis som jag VilloKan!

Camilla