Nature Challenge är träningen för dig som gillar att träna utomhus i naturen. Här träffas en grupp under 8 veckor. Upplägget är varierat och ökar i intensitet allt eftersom. Kondition och styrka varvas med stabilitet och rörlighet.

Du använder den egna kroppen som redskap, jobbar tillsammans för att öka motståndet och utnyttjar naturen som redskap. Du får tekniktips och inspiration genom olika sätt att träna ute i  naturen. Att träna i grupp ger extra energi, tillsammans är vi starka!

Nature Challenge är en utmaning för dig som vill träna ute tillsammans med andra och utmana din egen målsättning. Träningen passar alla, elitmotionär såväl som nybörjare. Enda kravet är att du ska kunna jogga i lugnt tempo i 10 minuter samt i övrigt vara frisk.

Varför ska jag välja Nature Challenge framför annan gruppträning?
Du får pepp, motivation och laganda som en gruppträning kan ge och samtidigt får du den expertis och professionella vägledning som en personlig tränare kan erbjuda. Eftersom Nature Challenge består av en mindre grupp garanteras varje deltagare att få en individanpassad träning, vilket gör att du får en mer effektiv träningstimme. Du har även möjlighet att ges tips och råd kring till exempel teknik och hur du kan gå tillväga för att lyckas uppnå dina mål.

Höstens första gruppstart;

Start vecka 34

  • Challenge Måndagar kl. 18.30
  • Challenge Måndagar kl. 19.30 
  • Challenge Run tisdag kl. 18.30
  • Challenge Onsdag kl. 06.15 
  • Challenge Torsdagar kl. 18.30 
  • Challenge Torsdagar kl. 19.30 
  • Challenge Lördagar kl. 09.00 


Hur och kostnad
En Challenge pågår under 8 veckor med ett pass i veckan. Om du önskar träna fler dagar i veckan anmäler du dig till fler Callengegrupper. (minst 8 anmälda krävs för genomförande)

1 grupp          795 kr
2 grupper    1 295 kr
3 grupper   1 745 kr


Plats

Vi träffas på Brostugans parkering vid Stensjön, Mölndal. Ta av från E6:an vid Lackarebäcksmotet. Kör mot Gunnebo Slott. Kör över Gunnebobron och direkt in till höger till Brostugans parkering. Kom gärna i god tid.

Till anmälan