NATURE CHALLENGE BAS är träningen för dig som vill bli starkare, smidigare, få bättre flås och känna dig starkare i vardagen. Träningen passar dig som vill öka intensiteten något i din träning och är skadefri. Du har vana av styrke-, konditions- och rörlighetsträning. Denna träning är ett mellanting mellan Beginners och våra Challenge grupper.

HUR: Här träffas en grupp under 8 veckor och vi tränar utomhus året om, i alla väder, alla årstider! Upplägget är varierat och ökar i intensitet allt eftersom och utifrån din förmåga. Vi springer intervaller, tränar styrka med den egna kroppen som redskap, jobbar tillsammans för att öka motståndet och utnyttjar naturen som redskap. Du får tekniktips och inspiration genom olika sätt att träna ute i  naturen. Ett naturligt steg för dig som vill öka intensiteten något, kanske tränat vår Beginners men vill utmana dig lite mer innan du tar steget till våra Challengegrupper.

Varför ska jag välja Nature Challenge framför annan gruppträning?
Du får pepp, motivation och laganda som en gruppträning kan ge och samtidigt får du den expertis och professionella vägledning som en personlig tränare kan erbjuda. Du har även möjlighet att ges tips och råd kring till exempel teknik och hur du kan gå tillväga för att lyckas uppnå dina mål.

NÄR: Onsdagar kl. 19.30-20.25, nästa gruppstart v. 10

PLATS: Samling vid Brostugan, Johan Halls väg, vid Stensjön, Mölndal.

INVESTERING: 895 kr
Begränsat antal platser. (minst 8 deltagare krävs för genomförande)

ANMÄLAN: Nature Challenge Bas