Beginners på ängen

NATURE BEGINNERS är träningen för dig som vill komma igång med din träning, och känna dig starkare och piggare i vardagen. Träningen passar dig som är nybörjare, inte tränat på ett tag, eller vill undvika att springa så mycket, och gillar att träna utomhus. Läs mer.

NATURE CHALLENGE är träningen för dig som vill bli starkare, smidigare, få bättre flås och känna dig starkare i vardagen. Utomhusträning gör oss mer positiva, ger oss mer energi och verkar avstressande visar forskning. Och vi tränar såklart ute året om, i alla väder, alla årstider! Läs mer

NATURE MAMA är träningen för dig som vill komma igång igen efter din graviditet och tillbaka till en god form på ett säkert och bra sätt. Vi jobbar med bäckenbotten, de djupa magmusklerna, rörlighet, styrka och kondition för hela kroppen och träningen är anpassad till dig som fött barn och vill bygga upp en stark funktionell kropp. Läs mer.

Intervaller

NATURE CHALLENGE RUN är träningen för dig som vill komma igång med din löpträning, förbättra din kondition, bli piggare, har som mål att springa snabbare och längre. Vi fokuserar på olika former av intervaller för att träna upp din kondition, löphastighet och fartuthållighet. Förutom att fokusera på löpning och löpteknik kommer vi även att träna styrka och rörlighet. Läs mer

Nature Pilates vid sjön

NATURE PILATES är träningen för dig som vill bli starkare och smidigare samt få bättre balans och kroppsmedvetenhet. Balans mellan styrka och rörlighet, balans mellan ditt inre och ditt yttre. Målet är helt enkelt att må bra! Läs mer.

NATURE YOGA är träningen för dig som vill träna både sinne och kropp. Det är en fysisk yogaform som även jobbar med det mentala. Du utmanar dig själv, får igång energin i din kropp, samtidigt som du lär dig att hantera din stress och känna att du kan slappna av i vardagen. Läs mer.

NATURE PT är personlig träning för dig som gillar att träna ute i naturen med kroppen som redskap. Vill du komma igång med din träning, förbättra din hälsa, bli starkare, snabbare i löpspåret eller gå ner i vikt, med personlig träning får du skräddarsydda träningsprogram och den där extra peppande vägledningen för att orka det där lilla extra som gör att du når dina mål. Läs mer.