Bli en träningsinstruktör hos oss!

Vill du vara en del av VilloKan Nature och inspirera andra att träna utomhus med naturen som din arbetsplats? Vårt koncept erbjuder träning som fokuserar på kondition, styrka, smidighet och rörlighet med användning av våra kroppar och naturen som vårt träningsredskap. Oavsett om du är en erfaren träningsfantast eller en nybörjare, så är vår träning enkel och passar alla. Vi tränar utomhus året runt!

Vi har för närvarande sju olika koncept: Nature Beginners, Nature Run, Nature Mama, Nature Challenge, Nature Pilates, Nature Yoga och Nature Lifestyle program.

Just nu letar vi efter instruktörer till vårt team i Mölndal, och vi söker även dig som önskar hålla träningspass självständigt eller tillsammans med andra på din lokala ort. Vi befinner oss i en expansiv fas och behöver förstärkning till vårt instruktörsteam. Om du brinner för utomhusträning och älskar att coacha andra, är utåtriktad, självständig och besitter grundläggande träningskompetens samt delar vår filosofi om att erbjuda riktigt bra utomhusträning som alla kan vara med på, då är du den vi söker!

Om du är nyfiken och vill veta mer, tveka inte att skicka oss ett mail på camilla@villokan.se.