VILLoKAN Nature Mama är träningen för dig som gillar att träna utomhus med naturen som inslag och vill komma igång igen efter din graviditet. Vi jobbar med bäckenbotten, de djupa magmusklerna, rörlighet, styrka och kondition för hela kroppen och träningen är anpassad till dig som fött barn och vill bygga upp en stark funktionell kropp. Vi tränar självklart utomhus, och barnvagnen är ett naturligt inslag!

Vi hjälper dig att komma igång och tillbaka till en god form efter din graviditet på ett säkert och bra sätt. Träningen är enkel och passar alla – nybörjare som träningsvan. Vi hjälper dig att anpassa träningen efter dina förutsättningar.

Nature Mama nivå 1 – fokuserar på att stärka kroppen med bålaktivering, andning och funktionell träning. På ett säkert och effektivt sätt tränar vi styrka och kondition där fokus ligger på bålstabilitet och bäckenbotten. Vi håller något lugnare tempo och springer inte. Passar dig som fött barn för 1-5 månader sedan. Många av våra deltagare väljer att vara med 1-3 omgångar i nivå 1 innan de går över till nivå 2, beroende på träningserfarenhet innan- och under graviditeten.

Nature Mama nivå 2 – fokusera på träna styrka och kondition på ett motiverande sätt och har ett högre tempo och utmanar kroppen på nästa nivå i förhållande till nivå 1. Det bör ha gått ca 5-6 månader sedan förlossning och att du är fri från eventuella graviditetsproblem och kan aktivera bål- och bäckenbotten på ett bra sätt.


Nästa gruppstart;

Start vecka 5 – vårens första omgång startar vi enbart Nivå 1 och 2 i kombination. Vi rekommenderar alltid att gå nivå 1 som grund och vi anpassar alltid övningar utifrån dig, och ger alternativ beroende på din nivå.

  • Nivå 1 + 2 – Torsdagar kl 09.30 – 1 plats kvar! 

Plats
Vi träffas på Brostugans parkering vid Stensjön, Mölndal. Ta av från E6:an vid Lackarebäcksmotet. Kör mot Gunnebo Slott. Kör över Gunnebobron och direkt in till höger till Brostugans parkering. Kom gärna i god tid.

Kostnad
Kursen är under 8 veckor och kostnaden är 895 kr.
Begränsat antal platser. (minst 8 deltagare krävs för genomförande)

Till anmälan

Begränsat antal platser så boka din plats idag!

Att tänka på
För att delta på mammaträningen behöver du ha fått ok av din barnmorska att träna igen.
Andra tips är;

  • Använd en bra sport-bh som ger bra stöd åt bysten
  • Bekväma träningskläder som tål naturens alla väder
  • Träningshandskar är uppskattat av många
  • Ta med dig en välfylld vattenflaska
  • Vill du så kan du ta med ett underlag att använda när vi är på marken
  • Mätt och belåtet barn!