Samarbete

Vi som VilloKan skapa hälsosam livsstil tillsammans med dig är:

Annie Carlsson. Utbildad beteendevetare som vet att människor som mår bra också presterar bättre. Att må bra handlar ofta om en balans i livet där träning är en viktig del för mig. Jag älskar kombinationen av att träna och umgås med andra människor.

Intresset för utomhusträning har funnits sedan min uppväxt, där fotboll varit en viktig del. Idag tränar jag olika typer av gruppträningspass, löpning, golf och promenerar gärna med hunden i skogen. För mig är träning viktigt för att må bra fysiskt men även mentalt. Att träna tillsammans med andra människor ger mig energi och glädje – något jag tycker är A och O när man pratar om träning.

Efter att nyligen ha flyttat från Småland till Stensjön blev jag glad då jag stötte på VilloKan Nature. Min ambition är att vi tillsammans ska utvecklas och bli starkare både fysiskt och mentalt, men vi får absolut inte glömma det kanske viktigaste – att ha roligt på vägen. Mig hittar ni främst på våra Nature Challenge grupper i skogarna runt Gunnebo Slott.

Anna Ek. Att röra på sig ger oss glädje och energi och det gör så att vi mår bättre och presterar mer. Jag gillar att få människor att röra på sig och utmana sig själva i träning. Det är kul att träna!!

Träning har varit en stor del i hela mitt liv och jag har haft turen att testa på ett flertal sporter och träningsformer. Jag är tävlingsmänniska och lagspelare så tillslut landade jag i fotbollens värld som jag satsade på i några år. Efter fotbollen har jag jobbat som gruppträningsinstruktör på gym bland annat med cykel, core, dans och crossfit.

Med två små barn och ett relativt stillasittande jobb är VilloKan med blandning av kondition, styrka och rörlighet med frisk luft ett vinnande konceptet i min värld. Häng med och kör Nature Challenge med mig, det är både kul och utmanande!

Kristofer Karlsson.  F.d. elitroddare med lång erfarenhet av fysträning och funktionell träning sedan barnsben och som älskar att pusha dig till att ta i det där lilla extra.

Jag är även tränare för unga roddtalanger i Mölndals Roddklubb och genom dem driver jag även barngymnastik i Lackarebäcksskolan.

Pappa till Moa, Arvid och Elsa och vi bor i Mölndal vid Rådasjön. Jobbar dagtid som konstruktör på Tawi i Kungsbacka och mig hittar ni främst på våra Nature Challenge Run grupp, men hoppar även in lite här och där när behov finns. 

Erika

Erika Erlando. Du hittar mig, Erika, i yogasalen som lärare men också som coach, då jag guidar klienter baserat på yogiska principer samt Ayuryoga Massage Terapi. Jag har levt på flera platser runt om i världen men bor nu i min hemstad Göteborg.

Jag lämnade för 10 år sedan en lyckad karriär som sportklädes designer för att söka efter en väg som kändes mer meaningfull för mig. Det landade i att dela yoga och jag lär nu ut detta på heltid för att säkra hög kvalitet samt full fokus på mina klienter och elever.

Erika, vad har du valt att dela med dig av i livet?
“Kunskapen och konstformen som kallas yoga!”


Ellen Jaldestad. Jag är utbildad inom beteendevetenskap, ergonomi, arbetsmiljö och organisation. Jag älskar att lära mig nya saker och att lära ut till andra. Det har jag gjort både som lärare, hälsocoach och instruktör. För mig är hållbarhet viktig, vad gäller både kropp, själ och tillvaro.

Jag bor med min man i centrala Göteborg men det är utomhusträning i allmänhet, och i skogen i synnerhet, som gäller för mig. Med mig kan du träna både Nature Run och Nature Cahllenge och jag var med och grundade konceptet Nature Training med Camilla. Med erfarenhet av elitidrott utmanar jag gärna både mig själv och andra under passet!

Om din arbetsplats behöver hjälp med att utveckla en hållbar arbetsmiljö hjälper jag er även gärna med tjänster inom ergonomi och psykosocial arbetsmiljö. 

Camilla Karlsson. Utbildad kostvetare och idrottspedagog med inriktning idrottspsykologi och som älskar att bromsa åldrandet! Jag brinner för att hjälpa dig att må och leva bra utifrån dina förutsättningar och mål med fokus på helhetstänkande, enkelhet och balans.

Jag är trebarnsmamma och bor i Mölndal tillsammans med min man Kristofer. Jag har en bakgrund som elitidrottare i rodd och älskar att träna, gärna utomhus i naturen. Hör av dig till mig när du har frågor om kost, näringsintag, antioxidanter, ekologisk mat, matlagning, kosttillskott, hälsosam hudvård, hur du reducerar fina linjer och rynkor i ansiktet, att donera mat till barn i Malawi, min favoritsport rodd, styrketräning eller löpning. Som du säkert märker jobbar jag med mina fritidsintressen, precis som jag VilloKan!


Förresten: vi pratar ju gärna om allt som har med VilloKan att göra med dig!

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar.