10-års jubileum – VilloKan Nature

Tänk att det gått 10 år sedan vi startade upp våra första träningsgrupper i skogarna kring Gunnebo Slott. Det vill vi såklart fira tillsammans med dig. Lördagen den 26 augusti bjuder vi in dig och en vän att träna, umgås och njuta tillsammans med oss! Dagen bjuder på en mix av härliga, både vanliga och lite annorlunda träningar för ny inspiration. Alla klasser är anpassade för olika nivåer så alla kan vara med.

Du väljer själv om du är med på allt. Det går också bra att ta en paus och bara vara en stund, eller vara med en del av dagen.

NÄR

26 augusti 2023
kl. 13.00 – ca 17.30 – Jubileumsträningar mm
kl. 18.30 – ca 22.00 – Jubileumskväll med mat som avslutas med Musik på vattnet från terassen. Kvällen är för dig som vill fortsätta att fira hela dagen tillsammans med oss och umgås med dina träningsvänner och likasinnade och njuta av musik på vattnet på andra sidan sjön. (självkostnadspris för mat tillkommer)

VAD

En härlig dag på sjön, i skog, mark, terassen, föredrag, prova på behandling/rådgivning mm som avslutas med en skön nedvarvning. Det lovas utomhusträning, teamwork, massa svett och skratt, och kanske någon tar ett dopp i det blå! Se schema nedan!

VAR

Mölndals Roddklubb, uthyrningslokalen som utgångspunkt.

INVESTERING

Kostnadsfritt för dig som tränar med oss och du får även bjuda med en vän kostnadsfritt.

BOKNING

Anmälan VilloKan Nature 10-års jubileumsdag kommer via mail till dig som tränar med oss.

Förbokning krävs!

10-års jubileum scehma 2023