Nature SummerBoost – kost – och träning för hela semestern!


Nature SummerBoost – kost – och träning för hela semestern!

Sommaren är här, och det betyder sol, värme och ledighet. Men det kan också vara en utmaning att hålla fast vid sina hälsosamma rutiner. Därför är jag extra glad över att lansera vår nya sommarutmaning, Nature Summerboost! Detta program är utformat att hjälpa dig att hålla dig stark, pigg och balanserad hela sommaren. Träning, kost och välmående för en starkare kropp!

Vad ingår i SummerBoost?

Träningsprogram: Vårt 6-veckors träningsprogram är designat för att passa alla situationer – hemma, utomhus, eller på resa. Oavsett om du har vikter eller inte, kommer du att kunna följa med och känna dig starkare. Varje vecka introducerar jag nytt träningspass för att hålla det utmanande.

Kostschema och Receptbank: Njut av kostscheman med färdiga recept som är perfekta för sommaren. Med förslag på frukostar, luncher, middagar och mellanmål, finns det massor av goda och näringsrika alternativ att välja mellan. Från fräscha sallader till proteinrika mellanmål – allt för att mätta både mage och sinne.

Kontinuerlig uppföljning: Följ dina framsteg enkelt direkt i appen. Jag finns tillgänglig via chattfunktionen för att ge dig stöd och motivation hela vägen. Du kan bocka av passen i appen samt registrera din mat om du önskar och därmed kan du och jag följa att du genomför hela programmet och hur det ser ut.

Roliga utmaningar: För att göra det extra roligt har jag inkluderat utmaningar för kropp och själ. Dessa är utformade för att hålla dig engagerad och motiverad, samt för att ge dig en helhetsupplevelse av välmående.

Kom igång idag! Låt oss tillsammans göra denna sommar till den hälsosammaste och mest energifyllda någonsin! Anmäl dig till Nature SummerBoost och börja din resa mot en starkare, piggare och mer balanserad version av dig själv. Tanken är att det är ett upplägg som du tar med dig på din sommarsemester med flexibel start som passar dig.

Tillsammans gör vi detta! 🌟

Med värme,
Camilla

Sidoplanka