VilloKan Nature ONLINE är för dig som vill fokusera  på att skapa en positiv och hållbar livsstilsförändring med personligt anpassad näringsriktig kost och träning.

Min ambition är att rusta dig med de verktyg och det stöd du behöver för att bli en starkare, piggare och bättre version av dig själv. En balanserad livsstil där träning och hälsosam mat är en naturlig del av din vardag. Målet är att du ska kunna leva hälsosamt och i balans, även med krav från arbete och familjeliv. Jag erbjuder dig de verktyg som behövs för att förenkla din vardag.

När du arbetar med mig får du tillgång till skräddarsydda planer, personlig support, som stöttar dig på din unika hälsoresa. Jag ser varje medlem som en individ med unika förutsättningar och strävar efter att skapa en trygg och positiv miljö där du kan växa och må bra på dina egna villkor.

MITT MÅL ÄR ATT GE DIG VERKTYGEN FÖR EN HÄLSOSAM, BALANSERAD LIVSSTIL OCH RESULTAT SOM DU KAN BEHÅLLA RESTEN AV DITT LIV!


Vilket upplägg föredrar du?

Hos oss avgör du själv hur du vill jobba mot dina mål. Styra din egen planering eller få personlig coachning från oss experter inom kost och träning.

TräningOnline

Skapa din perfekta träningsresa med ett skräddarsytt upplägg just för dig! Med min app får du en 4-veckors plan skräddarsydd efter dina unika behov och önskemål. Och med kontinuerlig support längs vägen.

Allt börjar med att du delar dina mål, din nuvarande situation och dina önskemål genom ett enkelt frågeformulär. Jag tar hänsyn till alla dina behov och preferenser för att utforma det bästa träningsupplägget för dig.

Din resa mot dina träningsmål börjar här. Anmäl dig idag och låt mig guida dig mot en starkare, friskare och mer energifylld version av dig själv! 

Investering – 995 kr/månad, (minsta samarbetstid 3 månader)

KostrådOnline

Näringsfokus

Upptäck det perfekta kostprogrammet som är skräddarsytt efter dina unika behov och önskemål, tillgängligt i min app med ett brett utbud av alternativ för frukost, mellanmål, lunch och middag. Var fjärde vecka får du nya upplägg och recept, med möjlighet till justeringar och anpassningar längs vägen.

Allt börjar med dig! Genom att besvara enkla frågor om dina mål, nuvarande situation, matpreferenser och eventuella allergier, kan jag skapa det optimala kostprogrammet för dig. Vi håller kontakten genom appen, där du även kan spåra dina framsteg genom att registrera din vikt och dina mått.

Börja din resa mot bättre hälsa redan idag! Anmäl dig nu och låt oss tillsammans hjälpa dig att nå dina hälsomål.

Investering – 1295 kr/månad, (minsta samarbetstid 3 månader)

Kost&TräningOnline

Kostträningonline

Utforska skräddarsydda kost- och träningsplaner som är helt anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Med vårt program får du tillgång till en exklusiv app där du får ditt personliga kostschema med en mångfald av alternativ för frukost, lunch och middag, samt skräddarsydda träningspass som är perfekt anpassade efter din nuvarande nivå och dina mål.

Innan du börjar din resa besvarar du ett enkelt frågeformulär som tar hänsyn till dina kostvanor, allergier, matpreferenser, träningsnivå och mål. Jag använder denna information för att skapa det optimala programmet för dig. I appen får du tillgång till ditt individuella kost- och träningsprogram och har möjlighet att ha en direkt kommunikation med mig för support och regelbunden uppföljning.

Starta din resa mot bättre hälsa redan idag! Anmäl dig nu och låt mig vara din guide mot att nå dina hälsomål.

Investering – 1795 kr/månad, (minsta samarbetstid 3 månader)

TRMEOnline

TRME

Är du redo att ta steget mot en hälsosammare och mer balanserad livsstil?

Vill du👇

  • minska ditt matsug, känna dig nöjd efter varje måltid?
  • förbättra tarmhälsan och fettmetabolismen
  • gå ner i vikt på ett hälsosamt, balanserat sätt
  • skapa hälsosam livsstilsförändring
  • förbättra kroppens sammansättning
  • kanske 1 av ovan eller alla

Det är här vårt nya TRME system kommer in – ett system som låter dig skräddarsy din resa genom att erbjuda en självvald, flexibel upplevelse. För att stötta dig och guida dig på din resa erbjuder vi dig ett brett utbud av kosttillskott, anpassade efter dina mål och den balans du strävar efter i livet.

I min app får du tillgång till näringsberäknade matupplägg, skräddarsydda träningsprogram, kontinuerlig support och stöd, inspirerande utmaningar och tips – allt för att hjälpa dig att nå dina mål och skapa det balanserade liv du drömmer om.

Detta är min mest avancerade lösning och det börjar alltid med DIG! Genom att besvarar enkla frågor om dina kostvanor, allergier, matpreferenser, livsstilsrelaterade frågor, träningsnivå och mål, kan jag skapa det perfekt upplägget för just dig. I appen får du tillgång till ditt individuella kost- och träningsprogram och har möjlighet att dagligen ha kontakt med mig för support och uppföljning, samt till programguiden för TRME BodyBalance.

Anmäl dig idag och låt mig hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv!

Investering för 1 månad – 3 995 kr (coaching + TRME)