IntervallerIntervaller

Nature Challenge Run

NATURE CHALLENGE RUN är träningen för dig som vill komma igång med din löpträning, förbättra din kondition, bli piggare, har som mål att springa snabbare och längre. Vi fokuserar på olika former av intervaller för att träna upp din kondition, löphastighet och fartuthållighet. Förutom att fokusera på löpning och löpteknik kommer vi även att träna styrka och rörlighet.

För att delta i Nature Challenge run bör du klara av att springa sammanhängande i minst 10 minuter.

HUR: Här träffas en grupp under 8 veckor. Upplägget är varierat och ökar i intensitet allt eftersom. Löpintervaller och skogslöpning varvas med löpstyrka, löpteknik, rörlighet och balans. Du använder den egna kroppen som redskap, jobbar tillsammans för att öka motståndet och utnyttjar naturen som redskap. Du får tekniktips och inspiration genom olika sätt att träna ute i  naturen. Att träna i grupp ger extra energi, tillsammans är vi starka! För oss är det viktigt att bibehålla mindre grupper. Därför är vi aldrig fler än 15-20 personer per grupp. Vi vill skapa en personlig kontakt, möjlighet till feedback och gemenskap inom våra grupper.

Varför ska jag välja Nature Challenge Run framför annan gruppträning?
Du får pepp, motivation och laganda som en gruppträning kan ge och samtidigt får du den expertis och professionella vägledning som en personlig tränare kan erbjuda. Du har även möjlighet att ges tips och råd kring till exempel löpteknik och hur du kan gå tillväga för att lyckas uppnå dina mål.

NÄR: 

PLATS: Samling vid Brostugan, Johan Halls väg, vid Stensjön, Mölndal.

INVESTERING: 895 kr
Begränsat antal platser. (minst 8 deltagare krävs för genomförande) Önskar du träna fler dagar i veckan med oss rekommenderar vi dig att kika på våra Nature Challenge grupper.

ANMÄLAN: Nature Challenge Run