Nature Training företag

Du och dina kollegor, kompisar, nära och kära är skapta för ett liv i rörelse! Nu har ni chansen att träna utomhus med naturen som inslag… Tillsammans! För att ni VILLoKAN.

Tillsammans tränar vi kondition, styrka, smidighet och rörlighet där vi använder oss av våra kroppar och naturen som redskap. Träningen är enkel och passar alla – nybörjare som träningsvan. Vi hjälper dig att komma igång med din träning på en nivå som gör att du håller i, länge. Vi ger dig tekniktips och inspiration genom olika sätt att träna ute i naturen. Att träna i grupp ger extra energi, tillsammans är vi starka!

Välkommen till ditt liv med VILLoKAN Nature Training!

Varför träna med oss?

  • Vi ser till att du kommer igång med din träning på en nivå som gör att du håller i. Länge.
  • Vi ger dig tekniktips och inspiration genom olika sätt att träna. Så att du verkligen når dit du vill nå med din träning. Att träna i grupp ger extra energi. Tillsammans är vi extra starka! Och den styrkan bär ni med er vidare under arbetsdagen/-veckan.
  • Gemenskap, energi, motivation! För att ni VILLoKAN.

Var och när tränar vi?

  • Vi VILLoKAN träna med dig och dina arbetskamrater, vänner, nära och kära precis innan arbetsdagen börjar. Då får ni energi hela dagen. Tillsammans!
  • Vi VILLoKAN komma till din arbetsplats under lunchen som gör att ni inte blir sådär eftermiddagströtta, utan -pigga. Tillsammans!
  • Ni väljer helt enkelt när det passar bäst – kontakta oss så kommer vi fram till bästa lösningen för dig och dina kollegor, kompisar eller nära och kära. Tillsammans! För att vi VILLoKAN.