September och rörelse i fokus – det mest naturliga


SEPTEMBER och …

…vardagen och rutinerna börjar infinna sig igen efter en skön semester. Många, inklusive mig själv, tycker att det är riktigt skönt. Dock så är det ju så att vi lever i ett samhälle där rörelse har blivit en begränsning. Vi sitter i bilen, på jobbet, hem från jobbet, på kvällen och vår rörelse under dagarna är minimal.

All vet idag att rörelse, träning och motion påverkar oss positivt. Det ger oss mer energi och det bidrar till att vi lättare kan fokusera och prestera bättre mentalt, då vår hjärna och hela kroppen mår bra av få röra på sig.

Jag gillar att ha något som jag fokuserar lite extra på varje månad som har med min hälsa att göra. Och i september kommer jag att fokusera extra på att få in mer rörelse? Det är 30 dagar i september, och jag kommer ta fler skogspromenader för att njuta av höstens alla färger, cykla mer, lite extra styrka och rörlighet på det.

Så vad säger du? Är du med mig?

Vi säger minst 30 min extra rörelse utomhus varje dag i hela september. Du väljer själv, 30 min löpning, promenad, cykling, simning, rodd, trädgårdsarbete, styrketräning, yoga, ja vad du gillar bäst helt enkelt. Och när jag tänker 30 minuter extra rörelse, så är det utöver den träning du redan gör idag.

Hänger du med på min fokusutmaning?

Vill du vara med så ”anmäler” du dig genom att skriva att du är med i kommentarsfältet på Instagram eller på Facebook! Bara det, eller så gör du det bara för dig själv! Jag är på! Vill du så får du gärna tagga mig på Instagram med @villokan_nature när du genomför utmaningen bara för skoj skull, delad glädje är alltid dubbel glädje ♥️🍃

Nu kör vi en lite extra aktiv september med fokus rörelse – det mest naturliga!

//Camilla