AW med fokus hälsa, välmående och bubblor!

Hälsokväll


🌟 Upplev en kväll fylld av hälsa, energi och inspiration! 🌟

Vad säger du? En tisdagskväll är väl toppen för en skön AW med fokus på hälsa, välmående och bubblor!

Kvällen är för oss fantastiska kvinnor och män som vill må bra, känna sig pigga och skapa hållbar hälsa hela livet – både inifrån och utifrån. Välkommen till oss den 26 mars kl. 18.30-20.00 på Mölndals Roddklubbs uthyrningslokal för en kväll fylld av nya kunskaper och möjligheter att stärka både din inre och yttre hälsa.

Du får möjlighet att testa världsledande produkter inom hälsa och skönhet och få tips och råd om hur du kan boosta din hälsa och välmående. Under kvällen kommer du få utforska ett brett utbud av produkter som är utformade för att ge dig det bästa stödet. Från näringstillskott till hudvård, vi har allt för att hjälpa dig stråla både inifrån och ut.

Ta chansen att göra en näringsmätning, kroppscanning och prova på våra fantastiska produkter helt kostnadsfritt. Dessutom bjuder vi på en härlig atmosfär med positiv stämning, massa leenden, skratt och, självklart, goda drinkar för att fira hälsa och välmående! Utlottning av fina goodibags utlovas!

Vi välkomnar dig och dina vänner att delta – ju fler desto roligare! Mingla med andra positiva människor och ge dig själv en välförtjänt energiboost! Anmäl dig redan idag så ses vi där! 🌿💫

NÄR

26 mars kl. 18.30 – 20.00

VAD

En härlig kväll fylld med glädje, kunskap och hälsa – inifrån och ut, utifrån och in.

VAR

Mölndals Roddklubbs uthyrningslokal, Rådavägen 38.

INVESTERING

Det är kostnadsfritt att delta!

BOKNING

Anmäl via dm eller mail till camilla@villokan.se

Varma hälsningar

Camilla och Malin

AW hälsokväll