Höstens utomhusträningar i Mölndal!

Utomhusträning Mölndal


Utomhusträning när den är som bäst!

Utomhusträning är mer än bara ett träningspass – det är en energiboost, en stressdämpare och en källa till positivitet. Forskning visar att träning i naturen inte bara stärker kroppen utan även sinnet. Upptäck fördelarna och låt dig inspireras till en starkare, smidigare och mer energifylld version av dig själv!

Tillsammans med andra blir träningen ännu mer motiverande. Våra engagerade instruktörer stöttar dig och ger tekniktips som tar din träning till nya nivåer.

Upplev Utomhusträning på ett Helt Nytt Sätt!

Efter många år med våra utomhusträningar är det dags för en uppfriskande förändring! Vi har förnyat vårt schema och introducerar nu Nature Strength – ett helt nytt träningspass för dig som älskar att utmana dig själv, bli starkare, rörligare och känna dig piggare i vardagen.

Nature Strength erbjuder många basövningar med hantlar, kettlebells, bollar och gummiband. Varje pass är unikt men övningarna är välbekanta. Du får tekniktips och pepp från våra erfarna PTs som anpassar övningarna efter dina förutsättningar. Alla pass är 55 minuter långa, fyllda med energi och utmaningar.

Anmäl dig till höstens  träningar och upplev gemenskapen, utmaningarna och glädjen i att träna utomhus.

Nature schema höst

Nature Challenge

Perfekt för dig som älskar att vara utomhus. Vi kombinerar styrka, kondition och rörlighet på ett utmanande, varierande och roligt sätt.

Nature Challenge Bas (Ny dag)

Samma utmaningar som vår vanliga Challenge, men med lugnare tempo i löpningen. Utmana dig själv i styrkan och anpassa träningen efter dina behov.

Nature Strength (NYHET!)

För dig som vill bli starkare, rörligare och mer balanserad. Träna basövningar med hantlar, kettlebells, bollar och gummiband. Få tekniktips och anpassning från våra PTs.

Nature Mama

Träning för dig som vill komma igång efter graviditeten och bygga upp en stark funktionell kropp. Träna utomhus med barnvagnen som naturligt inslag!

Nature Yoga

För dig som vill träna både sinne och kropp. En fysisk yogaform som även jobbar med det mentala. Utmana dig själv, få igång energin och lär dig hantera stress och slappna av.

Nature Pilates

För dig som vill bli starkare, smidigare och få bättre balans och kroppsmedvetenhet. Balans mellan styrka och rörlighet, mellan ditt inre och yttre. Målet är att må bra!

Plats och Anmälan

Våra träningspass äger rum i de vackra skogarna kring Gunnebo Slott i Mölndal. Nature Challenge och Challenge Bas samlas vid Brostugan, John Halls väg. Yoga och Pilates hålls vid Rådasjöns badplats och Nature Strength vid Roddklubbens båthus.

Anmäl dig här!  – anmälan öppnar i början av juli! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, funderingar eller vill prova på en träning kostnadsfritt.

Ge dig själv den ultimata träningsupplevelsen och se fram emot en höst fylld av utmaningar, gemenskap och utomhusglädje. Det är dags att uppleva kraften i naturen och ta din träning till nya höjder.

Väntar du fortfarande? Boka din träning nu, och låt naturen bli din träningspartner!

/Anna, Annie, Erika, Camilla, Kristofer