Ibland KAN du mer än du VILL

och då är det ju extra njutbart när du kommer på dig själv med att verkligen verkligen gillar det du gör. Även om du inte trodde att du ville… Som min löprunda igår kväll. Intervaller. Efter en dag med mer än fullspäckat schema. Och dessutom ösregn!

Alla hinder jag kunde tänka mig fanns där, tänk vad lätt det hade varit att säga ”tyyypiskt” och strunta i det hela. Men ändå… Ändå visste jag ju att jag visst kan springa trots regn, att jag blir piggare av att springa än att slänga mig i TV-soffan, att det aldrig är så mycket syre i luften som när det regnar, att jag faktiskt har ett mål med löpträning (eller två mål då. Dels må bra och dels Lidingöloppet). Så jag gjorde det. För att jag kunde. För att jag visste vart det tar mig. Men inte ett dugg för att jag ville. Inte innan i alla fall. Men efteråt! Vill springa mer… Passar väl bra med ett lättdistans-pass idag, dagen efter intervallerna?

Har du nån plan med din träning? Vart är du på väg? Kommer du dit? Vill du verkligen dit?

En sak är säker: det är fredag. Snart helg. Skaffa dig en härlig sådan!

//Malin

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *