Kom igång med din löpträning med oss i Mölndal i vår!

Intervaller


Kom igång med din löpträning i vår och sommar!

Vill du utvecklas som löpare, hitta glädjen i löpningen, få inspiration och motivation, tillsammans med andra? Häng då med oss i vår löpgrupp i vår! 

Tisdag den 2 maj kl. 18.30 startar vi upp vårens löpgrupp med Nature Challenge Run i Mölndal! Vi samlas vid Brostugan vid Stensjön, Mölndal och springer i Gunneboskogarna tillsammans.

I Nature Challenge Run kommer du att få testa på olika former av intervaller för att träna upp din kondition och löphastighet. Alla pass kommer att skilja sig åt och har ett tydligt syfte. Förutom löpning kommer vi även att träna teknik, styrka och rörlighet anpassat för löpare.

Löpgruppen passar alla, nybörjare likväl som träningsvan. Oavsett nivå så finns det alltid någon som springer som du som kan sporra och inspirera dig i din träning. Bara du kan springa 10 minuter utan att stanna så hänger du med oss. 

Nature Challenge Run pågår under 8 veckor med ett pass i veckan och kostnaden är 895 kr. Om du önskar träna fler dagar i veckan tillsammans med oss kan du även anmäla dig till någon av våra Nature Challengegrupper.

Anmälan öppnar upp i början av april!

Välkommen du med!