Häng med på en 90 dagars resa – Nature Lifestyle Program

Nature Lifestyle Program


Nu är det dags igen – Nature Lifestyle Program 2023!

Tiden bara rusar! Januari är över och vi är redan inne i februari. Dags att ta tag i de där nyårslöftena som du tänkte dig?! Det är absolut INTE för sent! Häng med på Nature Lifestyle och låt mig hjälpa dig på vägen!

Återigen har ett gäng visat intresse, är nyfikna och vill gärna köra igång Nature Lifestyle Program. Eller du kanske har kört det tidigare och vill köra igång igen. Har du gått i de tankarna så är det nu du ska hänga med!

Är du redo att ta hand om din hälsa och din kropp?
  • Med en kombination av tre viktiga aspekter, näring, träning och välmående? Då är detta programmet något för dig!

Den 1 mars startar jag igång min onlinegrupp i år igen och du är inbjuden att delta. Du kommer att få coachning i min fb-grupp, NatureLifestyleProgram 2023, där vi tillsammans i en privat grupp hjälps åt att nå våra mål. Du kommer att få näringsberäknade matupplägg, träningsupplägg, support och stöd, utmaningar, inspiration, tips och pepp. Din investering i det hela är att införskaffa TR90 Lemon 90-DAG-paketet som programmet bygger på, samt investera din tid och ansträngning att jobba mot dina mål och drömmar med din livsstil och gärna ge mig feedback på vad som är bra, vad som är mindre bra, och vad du skulle önska mer av.

Hela programmet handlar om att hitta balansen mellan de tre grundläggande aspekterna ÄTA-TRÄNA-LEVA, och att kombinera dessa i din dagliga rutin för att leva mer hälsosamt. Oroa dig inte, vi kommer att göra detta tillsammans, ett steg i taget!

Jag gillar ju programmet själv och kommer att köra det tillsammans med dig. Det hjälper mig med mitt fokus och att bygga en starkare kropp och fortsatta bra vanor. Så som jag vill leva och må!

Hänger du också med?!

Har du nu en massa frågor eller funderingar, hör av dig!

//Camilla