Mammaträning i Mölndal startar i mars!

Mammaträning

Är du nybliven mamma som längtar efter att komma i form igen efter graviditeten? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! Välkommen till Nature Mama, vår härliga barnvagnsträning i den vackra Gunneboskogen i Mölndal.

Här fokuserar vi på precis de områden som behöver extra kärlek – bäckenbotten, djupa magmuskler, rörlighet, styrka och kondition för hela kroppen.Träningspassen är skräddarsydda för dig som har fött barn. Och du får effektiv träning samtidigt som du får en gemenskap med andra nyblivna mammor som delar samma resa.

Tänk dig att få tillbaka energin, glädjen och styrkan som behövs för att vara den bästa mamman du kan vara.

Sätt igång redan nu och gå med i vår nästa träningsgrupp som startar den 21 mars. Vi träffas varje torsdag kl. 9.30 till 10.30 vid Brostugan, John Halls väg, Mölndal. Men vänta inte för länge, antalet platser är begränsat och de fylls snabbt!

Priset för hela kursen, som sträcker sig över 10 veckor, är 1295 kr. En investering i dig själv och din hälsa som även kommer att ha en positiv inverkan på ditt förhållande till ditt barn.

Anmäl dig redan idag för att säkra din plats.

Skicka mejl till camilla@villokan.se om du har några frågor eller funderingar – vi finns här för att stödja dig genom hela resan!

Vi ser fram emot att få träffa dig där!

//Camilla och Liza

Mammaträning