, ,

Nature training i Mölndal, nystart vecka 33 och 34!

Höstens Nature träningar drar igång vecka 33 och 34 i Mölndal i Gunneboskogen. Vecka 33 kör vi prova på pass kostnadsfritt med höstens nyhet Nature Challenge. Nystarta du med och anmäl dig redan idag för att säkra din plats och börja träna i bästa utegymmet tillsammans med oss för bättre uthållighet, starkare hjärta och kropp och bra humör så att du klarar av höstens alla utmaningar! Alltid samling vid Brostugan, John Halls väg.

Start v 33

  • Nature Run onsdagar kl 18.30träningen för dig som vill komma igång med din löpträning eller har som mål att springa snabbare och längre.
  • Nature Mama torsdagar kl. 9.30träningen för dig som nyligen fött barn och vill komma igång igen med din träning på ett säkert och bra sätt.
  • Prova på pass Nature Challenge – kostnadsfrittträningen för dig som vill bli starkare och få bättre kondition genom funktionell styrka och konditionsträning i naturen.
    – Måndag kl. 18.30
    – Torsdag kl. 18.30
    – Lördag kl. 9.30

Start v 34


Challenge är träningen för dig som gillar att träna utomhus med naturen som inslag. Upplägget är varierat och ökar i intensitet allt eftersom. Kondition och styrka varvas med stabilitet och rörlighet. Du använder den egna kroppen och naturen som redskap samt jobbar tillsammans för att öka motståndet. Du får tekniktips och inspiration genom olika sätt att träna ute i naturen. Att träna i grupp ger extra energi, tillsammans är vi starka!

fbbild