Running Molndal

Utomhusträning när den är som bäst, alla väder, alla årstider. Vi gillar variationen som vi har i vårt klimat, alla perioder har sin charm! Sensommaren är en härlig träningstid med stora förändringar när vi närmar oss hösten med dess färgprakt. Och en träningsomgång till har vi även ljuset kvar.

Utomhusträning gör oss mer positiva, ger oss mer energi och verkar avstressande visar forskning. De som tränar utomhus har även en starkare vilja att fortsätta träna än de som till exempel tränar inne på ett gym. Och självklart blir du starkare, smidigare och får bättre flås!

För ökad motivation kan gruppen vara ett gott tillskott som ger extra energi och du får tekniktips och inspiration från våra instruktörer. Vi vill bara ha mer av bästa utegymmet! Och nu startar vi snart igång höstens andra träningsomgång.

 

 

Nature Challenge är träningen för dig som gillar att träna utomhus och vi tränar både styrka, kondition och rörlighet på ett utmanande, varierande och kul sätt. Challenge Bas är som en Challenge men lite lugnare tempo i löpningen.  Gruppen Nature Beginners passar dig som önskar komma igång med din träning, lugn löpning, korta sträckor, och basstyrka för hela kroppen.

Nature Pilates är träningen för dig som vill bli starkare och smidigare samt få bättre balans och kroppsmedvetenhet.
Nature Yoga är en fysisk yogaform som tränar både sinne och kropp, och passar alla.
Nature Mama är träningen för dig som vill komma igång igen efter din graviditet på ett säkert och bra sätt.

Och vi håller till i skogarna kring vackra Gunnebo Slott i Mölndal. Alla våra grupper utgår från Brostugan, John Halls väg, förutom våra Pilates och Yoga grupper som flyttar inomhus till Mölndals Roddklubb, uthyrningslokalen, Rådavägen 38.

I slutet av september öppnar vi för nyanmälningar, så håll utkik när de lediga platserna släpps!

Frågor eller funderingar, hör av dig!

/Anna, Annie, Erika, Camilla, Kristofer