Utomhusträning när den är som bäst, alla väder, alla årstider. Vi gillar variationen som vi har i vårt klimat, alla perioder har sin charm! Men nu är det lite extra härligt med våren och försommaren. Luften, dofterna, ljuset, ja bara en tänker på det så spritter det i kroppen och en vill bara ut och röra på sig, eller hur?!

Utomhusträning gör oss mer positiva, ger oss mer energi och verkar avstressande visar forskning. De som tränar utomhus har även en starkare vilja att fortsätta träna än de som till exempel tränar inne på ett gym. Och självklart blir du starkare, smidigare och får bättre flås!

För ökad motivation kan gruppen vara ett gott tillskott som ger extra energi och du får tekniktips och inspiration från våra instruktörer. Vi vill bara ha mer av bästa utegymmet! Och nu startar vi snart igång vårens tredje träningsomgång.


 

Nature Challenge är träningen för dig som gillar att träna utomhus och vi tränar både styrka, kondition och rörlighet på ett utmanande, varierande och kul sätt. Challenge Bas är som en Challenge men lite lugnare tempo i löpningen. Challenge Run fokuserar mer på kondition och löpintervaller. Gruppen Nature Beginners passar dig som önskar komma igång med din träning, lugn löpning, korta sträckor, och basstyrka för hela kroppen.

Nature Yoga är en fysisk yogaform som tränar både sinne och kropp, och passar alla.

Och vi håller till i skogarna kring vackra Gunnebo Slott i Mölndal. Alla våra grupper utgår från Brostugan, John Halls väg, förutom våra Pilates och Yoga grupper som samlas vid Rådasjöns badplats.

Så in och boka din plats idag!
Anmälan VILLoKAN Nature vår omgång 3

Frågor eller funderingar, hör av dig!

/Anna, Annie, Erika, Camilla, Kristofer