, ,

Anmälan öppen till vårens först träningar i Mölndal

Nature Mama

Utomhusträning när den är som bäst, alla väder, alla årstider. Vi gillar variationen som vi har i vårt klimat, alla perioder har sin charm! Våren är en härlig träningstid utomhus. Ljuset börjar komma tillbaka och naturen börjar sakta och säkert väckas till liv igen.

Och det är ju så att utomhusträning gör oss mer positiva, ger oss mer energi och verkar avstressande visar forskning. De som tränar utomhus har även en starkare vilja att fortsätta träna än de som till exempel tränar inne på ett gym. Och självklart blir du starkare, smidigare och får bättre flås!

För ökad motivation är gruppen ett gott tillskott som ger extra energi och du får tekniktips och inspiration från våra instruktörer. Vi vill bara ha mer av bästa utegymmet! Och nu startar vi snart igång höstens andra träningsomgång.

Hänger du med? Anmälan är öppen och än finns platser kvar!

Nature Challenge är träningen för dig som gillar att träna utomhus och vi tränar både styrka, kondition och rörlighet på ett utmanande, varierande och kul sätt.
Challenge Bas är som en Challenge men lite lugnare tempo i löpningen, styrkan är som alltid upp till dig hur mycket du utmanar dig i.  Gruppen
Nature Beginners passar dig som önskar komma igång med din träning, lugn löpning, korta sträckor, och basstyrka för hela kroppen.

Nature Yoga är en fysisk yogaform som tränar både sinne och kropp, och passar alla.
Nature Mama är träningen för dig som vill komma igång igen efter din graviditet på ett säkert och bra sätt.

Och vi håller till i skogarna kring vackra Gunnebo Slott i Mölndal. Alla våra grupper utgår från Brostugan, John Halls väg, förutom våra Pilates och Yoga grupper som flyttar inomhus till Mölndals Roddklubb, uthyrningslokalen, Rådavägen 38.

ANMÄLAN VilloKan Nature

Frågor eller funderingar, hör av dig!

/Anna, Annie, Erika, Camilla, Kristofer