Sista föreläsningen för året!

Sitter just nu och förbereder mig inför kvällens föreläsning där jag kommer att prata om vikten av att äta och leva bra – att äta rätt är lätt! I kväll kommer jag även att ge information om Pharmanex fantastiska produkter och hur du med hjälp av dem kan optimera din hälsa. Jag kommer att prata om antioxidanter, fria radikaler, blodsockerkurvan, socker och fetter och hur detta påverkar våra kroppar. Mina favoritämnen!

Tillsammans med mina Nu Skin och Pharmanex kollegor avslutar vi hösten och vinterns föreläsningar i lokalen på Gruvgatan för att byta lokal inför 2013. Vi startar på Aschebergsgatan 32, Göteborg, den 7 januari igen kl. 18.00. Vi börjar året med näringsföreläsning, hälsoboosta det nya året! Nyfiken på att komma och lyssna, hör av dig till mig.

//Camilla

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *