,

sommaruppehåll

Sista Nature training passet innan sommaruppehållet är nu avklarat. Det blev ett pass med fokus på löpning och styrka. Samtliga deltagare kämpade riktigt hårt i skönt sommarväder. Mycket bra jobbat och tack för denna vår!

Vecka 32 mjukstartar vi igen med fler gratis sommarpass vilket innebär att det är fritt fram att komma och testa hur mycket du vill. Till hösten kommer vi även att köra Mamma Nature training, som är träningen för dig som gillar att träna utomhus med naturen som inslag och vill komma igång igen efter graviditet och förlossning tillsammans med ditt barn och barnvagn. Träningen kommer att bestå av både kondition, styrka, smidighet och rörlighet där vi använder oss av våra kroppar och naturen som redskap. Träningen är enkel och den passar alla – nybörjare som träningsvan. Vi tränar utomhus och barnvagnen är ett naturligt inslag. Första passet kör vi onsdagen den 6 augusti kl. 10.00. Mer info kommer.

Skaffa er nu er riktigt skön semester, bästa tillfället att komma igång, äta god och bra mat, träna, röra på sig, bada och ha kul, och njuta i massor!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *