, ,

Utomhusträning i Mölndal tar fart för hösten!

Running Molndal


Utomhusträning när den är som bäst!

Utomhusträning är mer än bara ett träningspass – det är en energiboost, en stressdämpare och en källa till positivitet enligt forskning. Upptäck fördelarna med att träna i naturen och låt dig inspireras till en starkare, smidigare och mer energifylld version av dig själv!

Tillsammans i gruppen blir träningen ännu mer motiverande. Våra inspirerande instruktörer stöttar och ger dig tekniktips som tar din träning till nya nivåer. Så anslut dig till höstens andra träningsomgång!

Anmäl dig nu och bli en del av vår energirika och varierande utomhusträning! Ge dig själv den ultimata träningsupplevelsen och se fram emot en höst och vinter fylld av utmaningar, gemenskap och utomhusglädje.

Väntar du fortfarande? Häng med oss och anmäl dig redan idag!

Nature Challenge är den perfekta träningen för dig som älskar att vara utomhus. Vi kombinerar styrka, kondition och rörlighet på ett utmanande, varierande och roligt sätt.

Challenge Bas erbjuder samma utmaningar som vår vanliga Challenge, men med lite lugnare tempo i löpningen. Du har fortfarande möjlighet att utmana dig själv i styrkan, och anpassa den efter dina egna behov.

Nature Beginners är passet för dig som vill komma igång med träningen. Här fokuserar vi på lugn löpning, korta sträckor och grundläggande styrketräning för hela kroppen.

Nature Yoga Indoor är träningen för dig som vill träna både sinne och kropp. Det är en fysisk yogaform som även jobbar med det mentala. Du utmanar dig själv, får igång energin i din kropp, samtidigt som du lär dig att hantera din stress och känna att du kan slappna av i vardagen.

Våra träningspass äger rum i de vackra skogarna kring Gunnebo Slott i Mölndal. Vi samlas vid Brostugan, på John Halls väg. Inomhusträningarna sker i Mölndals Roddklubbs uthyrningslokal, Rådavägen 38, Mölndal.

ANMÄLAN öppnar inom kort! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

/Anna, Annie, Erika, Camilla, Kristofer, Liza