Träningsutmaning i sommar – julibingo


Sommarutmaning – rörelse varje dag!

Vilket fantastiskt sätt att hålla motivationen uppe i sommar! Jag bjuder in dig till ett julibingo med dagliga övningar i år igen. Låt oss hålla igång och njuta av sommaren och semestern samtidigt. Kom ihåg att träning även kan vara en del av din semester! Kontinuitet är kärnan oavsett tid på året. Tänk på att du gör det här för DIN skull!

Så varje dag väljer du en ruta i bingot och utför övningarna. Målet är att vid månadens slut ha kryssat hela brickan. Enkelt och du ger din kropp någon stärkande övning varje dag. Det finns totalt 30 rutor, och den sista rutan är till för att testa något nytt, en typ av rörelse du aldrig provat tidigare. Kanske är det något du länge velat prova. Berätta gärna vad det blir!

Kryssplanen hittar du är nedan, ladda ner bilden och skriv ut. Det där kryssandet på pappret har en positiv inverkan på vår hjärna, när du kryssat några kryss vill du inte sluta. Jag lovar!

På min instagram @villokan_nature kommer jag dela med mig av övningar och träningsprogrammen som finns med i bingot så häng med mig även där. Och dela gärna vidare till de som du vill utmana i sommar. Kanske hela familjen! Kom ihåg att tagga @‌villokan_nature när du tränar och delar på dina sociala medier! Delad glädje är dubbel glädje! Eller hur!

Nu kör vi, tycker jag! Är du med?

Juliutmaningen