,

Förändring på gång!

För mig handlar förändring om att utveckla och ibland till och med om att överleva. Förändring kan definieras som en förmåga att upptäcka, förstå, acceptera och ansvara för och ta till vara på nya möjligheter och tillfället att utvecklas på lång sikt.

Idag ser jag möjligheten i att få förändra och driva vidare VILLoKAN, tillsammans med min man och min familj. Så från och med idag är min familj stolta ägare av VILLoKAN.

Detta kommer att innebära en del förändring, med företaget, med hemsidan, med bloggen, med livet, ja med allt. Det kommer att synas inom kort, och det kommer att fortsätta att handla om hälsa – både på insidan och på utsidan. Mental träning, fysisk träning och bra mat för ett friskt, balanserat och roligt liv!

Jag hoppas att du vill hänga med!

//Camilla

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *