,

första steget

En dröm, ett mål, kan kännas så långt bort, men en dröm är aldrig längre bort än en tanke! Och det bästa är att det är du själv som väljer hur långt bort drömmen är. Att ta ansvar för dina mål, dina drömmar, ditt liv är ett av de viktigaste löften som du har gett dig själv. Det är egentligen inte så svårt, det gäller bara att våga ta första steget, att ge sig ut på resan som du VILL och som du KAN. Det är där ansvaret ligger.

Jag har jobbat med drömmar, mål och målmålsättningar i stort sett i hela mitt liv i mitt idrottande. Jag har varit bra på att veta vad jag vill, vad jag behöver göra, göra upp planer för att nå målen och när jag fokuserat och intrigerat målen i mitt liv så har det gett bra resultat, jag kan. Jag studerade ämnet på universitet under flera år och trodde att  jag hade koll på läget och kunde applicera detta på alla plan i mitt liv, men där har jag gått bet. En insikt som jag har funderat på under en längre tid.

Att sätta upp mål, delmål, drömmar och att lägga upp planer är en sak, men att våga ta steget och verkligen genomföra det du sagt att du ska göra är en annan sak. I mitt idrottande var jag trygg, jag visste vad jag skulle göra, jag kunde det. Att ta steget från den trygga världen som idrottare till att driva företag hör varit tuff och det har tagit många år att komma till insikt i vad jag VILL fokusera på och framförallt att tro på mig själv, att jag KAN!

Dessa tankar satte griller i mitt huvud igår då Kristofer tog ett första steg mot sina mål och drömmar och höll sin första Nu Skin presentation tillsammans med kollegan John Fagerberg, vilket de gjorde galant. John fick stå för tryggheten och klippan denna gång då han jobbat längre. Det känns tryggt och skönt att ha så fantastiska kollegor här i Göteborg och runt om i världen som stöttar och pushar i både med och motgång. Tack Ellen för allt du gör och ditt enorma stöd. Och tack Kristofer för att du tror på mig, på oss!

Vi VILLoKAN nå våra drömmar och mål!

/Camilla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Kommentarer
 1. Petra Setterberg says:

  Vilket härligt inlägg Camilla, det gick rätt in i mitt hjärta, exakt de frågor jag jobbar med som egenföretagare också. Tack för att du inspirerar och peppar! Och heja Kristofer, det kommer gå toppen!

  Svara
 2. villokan.se says:

  Tack Petra. Ja, visst är det skönt att få känna att fler jobbar med samma frågor. Tror att alla brottas med det förr eller senare i livet, på ett eller annat sätt.

  Svara
 3. Karin says:

  Härligt! Heja Kristoffer och dig! 🙂 Känner igen mig i dina tankar.. Är precis där jag är nu! Ska jag våga ta steget… Och vart kommer jag att hamna?

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *