Hälsokväll med fokus kroppsbalans

Kroppsbalans


Hälsokväll med fokus kroppsbalans

Kom och upplev en kväll  med holistiskt inriktad approach till hälsa och välbefinnande.

Kvällen är för oss fantastiska kvinnor och män som vill må bra, känna oss pigga och skapa hållbar hälsa hela livet – både inifrån och utifrån. Välkommen till oss den 23 maj kl. 18.30-20.00 på Mölndals Roddklubbs uthyrningslokal för en kväll fylld av nya kunskaper och möjligheter att stärka både din inre och yttre hälsa.

Vi kommer att prata kroppsbalans ur ett holistiskt perspektiv samt berätta om vårt nya koncept TRME BodyBalance som vi och några testpersoner har haft förmånen att prova under en tid där vi delar kunskap, erfarenheter mm. Så är du nyfiken på hur du kan bli av med matsug, du vet cravings, stötta din matsmältning och detoxifiering, förebygga fettansamling levern, kanske vill du gå ner i vikt, om du svarat jag på någon av dessa så är denna kvällen för dig.

Du får även möjlighet att testa produkter inom hälsa och skönhet och få tips och råd om hur du kan boosta dig. Från näringstillskott till hudvård, vi har allt för att hjälpa dig stråla både inifrån och ut.

Ta chansen att göra en näringsmätning, kroppscanning och prova på våra fantastiska produkter helt kostnadsfritt. Dessutom bjuder vi på en härlig atmosfär med positiv stämning, massa leenden, skratt och, självklart, god välkomstdrink för att fira hälsa och välmående!

Vi välkomnar dig och dina vänner att delta – ju fler desto roligare! Mingla med andra positiva människor och ge dig själv en välförtjänt energiboost! Anmäl dig redan idag så ses vi där! 🌿💫

NÄR

23 maj kl. 18.30 – 20.00

VAD

En härlig kväll fylld med glädje, kunskap och hälsa – inifrån och ut, utifrån och in.

VAR

Mölndals Roddklubbs uthyrningslokal, Rådavägen 38.

INVESTERING

Det är kostnadsfritt att delta, men anmälan behövs. Begränsat antal deltagare per tillfälle.

BOKNING

Anmäl via dm eller mail till camilla@villokan.se

Varma hälsningar

Camilla och Malin

Malin o Camilla