Hälsoveckan, igen!

Nu börjar veckan och även hälsoveckan lida mot sitt slut och helgen står i antågande. Jag har haft möjligheten att prova på yoga, vilket jag gärna gör igen, kändes så skönt i både kropp och knopp efteråt.

Igår lyssnade jag på en intressant föreläsning om ”Matens betydelse för hälsan – hur viktig är dieten för viktminskning?”. Föreläsare var Ingrid Larsson som är klinisk näringsfysiolog från Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Kändes som denna föreläsning verkligen passade mig och det jag har jobbat med i så många år och jag tog med mig många goda tankar. Repetition är ju kunskapens moder, men vad är egentligen rätt och fel?, vilken diet fungerar?, behöver vi banta eller bara äta hälsosam mat? Ja, det är frågor värt att ta med sig.

Än är det inte för sent att prova något nytt! Hälsoveckan fortsätter under helgen så ta tillfället i akt. Jag tänkte ta med barnen och mannen till Mölnlycke kulturhus i morgon där det bjuds på en massa aktiviteter, såsom Mini Röris, Zumba, Mulle, Fiskdamm för barnen, lite skön massage och mycket mycket mer.

Skaffa dig nu en toppen helg!

//Camilla

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *