Måndag morgon!

Måndagar startar jag veckan med att lämna barnen, ta mig en promenad eller löptur, vilket som känns bäst för dagen, och planerar min vecka. När jag kommer hem skriver jag ner det som jag har planerat. Jag har märkt att detta är något som passar mig. Jag fick tips om att låta måndag morgon vara obokad, inga kundmöten eller affärsmöten, inga föreläsningar eller pass, bara tid till att sätta upp målen för den påbörjade veckan. Detta hjälper mig att bli fokuserad och motiverad och att ta tag i det som behöver göras för att jag ska nå mina mål, delmål och långsiktiga mål. För det är de små stegen som du gör varje dag som tar dig närmare ditt slutmål. Mitt slutmål är först i juni 2015, men jag har många delmål på vägen för att ta mig dit.

Detta är min start på veckan, vad gör du?

//Camilla

2 Kommentarer
 1. Jenny Edström says:

  Nu blir jag lite nyfiken och undrar vad som händer i juni 2015? Och vad har du satt för delmål för att hålla motivationen uppe så länge?

  Svara
  • villokan.se says:

   I juni 2015 lever jag i mina mål, min dröm! Jag har då jobbat upp mitt företag och min organisation till den nivån som jag vill och strävar efter. På vägen har jag delmål så att jag vet att jag är på rätt väg. När det gäller jobbet så är det enkelt att sätta upp mål och följa upp dem för det är så mätbart med bokade möten, genomförda möten, avslut, pengar in och ut osv. Och att göra det tidsbestämt. Jag jobbar med att sätta upp mål inom fyra olika områden, affärsmässiga, fysiska, relationer,insatser/bidrag. Det viktigaste på vägen är att fira dina delmål, ge dig själv små belöningar för det du åstadkommit, smått som stort, det motiverar mig. Och att våga drömma- jag har en drömtavla med allt som jag vill 2015, sätt upp en plan för att nå dit, och sedan visualisera sig in i sin dröm med så många olika sinnen som möjlighet, det är häftigt och det ger mig energi och fokus att ta tag i de tuffa uppgifterna.

   Har du några tips hur du håller uppe motivationen?

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *