Häng med på en 90 dagarsresa – Nature Lifestyle Program!

Nature Lifestyle Program
Ibland, från ingenstans, så faller bitarna på plats. Känner du igen dig?

Mitt under min mentala träning, minska stressen – bara det är ju egentligen skrattretande, när jag jobbar på att minska stressen får en idé, som antagligen kommer ge mig mer av den, eller kanske inte. Detta är ju något jag verkligen brinner för, och gillar att jobba med, och har gått och tänkt på under flera år faktiskt. Hur ska jag jobba mer med denna delen, på ett hållbart, effektivt sätt. Och idag, bara kändes det som allt föll på plats. En sån lättnad, en sådan befrielse, känns rätt i magen, vi får se vad ni tycker!

Och som alltid när jag gör saker så brinner det lite i knutarna… Jag vet att ett gäng har visat intresse, är nyfikna och vill gärna köra igång Nature Lifestyle Program, eller du kanske har kört det tidigare och vill köra igång igen, och har du gått i de tankarna så är det nu du ska hänga med, för detta erbjudande kommer aldrig igen!

Är du redo att ta hand om din hälsa och din kropp?
  • Med en kombination av tre viktiga aspekter, näring, träning och välmående? Då är detta programmet något för dig!

Den 1 mars startar jag mitt pilotprojekt, som du är inbjuden att delta i, jag bjuder på min coachning i min nyskapade fb-grupp, NatureLifestyleProgram, där vi tillsammans i en privat grupp hjälps åt att nå våra mål. Du kommer att få näringsberäknade matupplägg, träningsuppläg, support och stöd, utmaningar, inspiration, tips och pepp. Din investering i det hela är att införskaffa TR90 Lemon 90-DAG-paketet som programmet bygger på, samt investera din tid och ansträngning att jobba mot dina mål och drömmar med din livsstil och ge mig feedback på vad som är bra, vad som är mindre bra, och vad du skulle önska mer av. Hör av dig till mig för ett extra bra erbjudande på TR90 paketet om du är nyfiken på att hänga med du med!

Hela programmet handlar om att hitta balansen mellan de tre grundläggande aspekterna ÄTA-TRÄNA-LEVA, och att kombinera dessa i din dagliga rutin för att leva mer hälsosamt. Oroa dig inte, vi kommer att göra detta tillsammans, ett steg i taget!

Jag själv kommer också köra programmet, vill bygga en starkare kropp igen efter några tuffa år.
Hänger du också med?!

Har du nu en massa frågor eller funderingar, hör av dig!

//Camilla