Morgonpepp…

Ibland blir morgonen inte riktigt som man tänkt sig. Idag försov vi oss allihop, hör inte till vanligheten i min familj, men så blev det. Vi hade ändå haft en toppen helg så stämningen var förvånansvärt bra, men stress blev det. Upp med ungar, i med frukost, på med kläder och snabbt iväg för att hinna…

…så sitter jag på jobbet och ska skriva något tänkvärt, lite småstressad eftersom jag tappat tid, och då är det inte lätt att komma på något. Går in på facebook, kompisar fyller år, grattar dem, men vad ser jag mer!

tror att den här veckan har potential, har en vän skrivit ner. Få ord som kan trigga igång aktivitet. Jag blev glad för så är det ju. Det är ju våra tankar som styr oss och jag väljer hur jag reagerar på denna morgon jag haft. Jag väljer att start om och köra lite morgonpepp med mig själv, sätter på telefonen och lyssnar på min PeppApp med Olof Röhlander, väljer måndag morgon! Dessa små peptalks hjälper mig att bli peppad i olika vardagssituationer, framförallt inför viktiga möten och föreläsningar samt tillfällen då det känns som det kanske inte gick som jag tänkt mig. Små snuttar som kan göra så mycket för mig själv, men även för min omgivning.

En bra start på dagen får dig att må bättre, det gör att du presterar bättre på jobbet, på träningen, hemma, med familjen, med maten, med allt. Och du, det är du som väljer hur du reagerar på olika situationer i ditt liv!

Skaffa dig nu en toppen vecka, för att du VILL och för att du KAN!

//Camilla

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *