Nature run – ny löpgrupp i Mölndal

Nu startar vi ny löpgrupp, vår populära Nature run. Så vill du komma igång med din löpträning tillsammans med andra och med hjälp av en löpcoach är detta träningen för dig. Löpträning är enkelt och passar alla, träningsvan såväl som nybörjare. 

Visste du att löpträning regelbundet förbättrar din kondition, ökar din fettförbränning och sätter igång en fantastisk process i din kropp. Hittar du en bra nivå på din löpträning blir du både piggare och mer alert, samtidigt som du blir lugnare när det behövs. Vilken grym kombo, eller hur!

Vi träffas 8 gånger under 10 veckor med målet att du som deltagare ska kunna springa 5 eller 10 kilometer utan att stanna – och framför allt att det ska kännas bra att löpträna.

Vi håller till i Gunneboskogen, Mölndal och vi samlas vid Brostugan, John Halls väg.

Anmäl dig idag för att säkra din plats!

Version 2

4 Kommentarer
 1. Annelie says:

  Hej!
  Är det mest ungdomar som anmält sej ? Eller är det en o annan 50 + också ? Det lät kul, men hur tufft är det ? Är det lätt att hamna på efterkälken om man är långsam löpare? Vad kostar det att vara med? Kan man prova på nån gång? Vilka kvällar/ dagar ? Tider ?

  Svara
  • villokan.se says:

   Hej Maria, kul att du är intresserad av vår löpgrupp. Det finns plats kvar och vi tränar på onsdagar kl 18.15. Kostnaden är 895 kr och är för den som vill komma igång med sin löpträning eller har som mål att springa snabbare och längre. Mycket fokus ligger på teknikträning och att testa och träna löpning på flera olika sätt. Träningsupplägg för löpträning för 10 veckor ingår, anpassat efter deltagarens individuella målsättning. Bästa hälsningar Camilla

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *