Nature Training och covid-19

Vår träning fortsätter, vi ställer inte in, vi får ställa om! Även om vår verksamhet med utomhusträningar egentligen inte berörs av de nya riktlinjerna vad gäller covid-19, så är det ändå viktigt att vi alla tar vårt ansvar och gör det vi kan. Det är dock viktigt, och kanske än mer nu, att vi fortsätter att vara fysiskt aktiva, utomhus, och istället säkerställa att våra pass är så säkra som vi bara kan.

Så från och med nästa vecka så ökar vi avståndet än mer mellan oss och andra! Vi kommer, vid behov, att dela upp grupperna i mindre grupper och vara 2 instruktörer på de större grupperna.

Vi kommer även att sätta in några extra lunchpass för dig som har möjlighet att träna på lunchen istället för kvällen. Alltså inte tänkta som extrapass, utan som avlastning för kvällsgrupperna, föranmälan till camilla@villokan.se krävs! Så har du möjlighet att träna på lunchpassen, gör gärna det!  25/11, 27/11, 2/12, 4/12 kl. 12.00-12.45 kör vi lunchpass. Som sagt, anmälan krävs!

Om vi alla hjälps åt och ställer om, att vi tänker än mer på att hålla avstånd mellan oss och andra, så kanske vi slipper ställa in!

Please follow and like us: