Välkommen till vår Beauty & Wellness kväll

Beauty & Wellness kväll

Hej alla underbara! Välkommen till Beauty & Wellness kväll 🌟

Kom och bli en del av en kväll fylld av glädje, gemenskap och en härlig känsla av att må bra! 🌟

Vi är så glada att bjuda in dig och dina nära och kära till ännu en speciell kväll som handlar om att vårda både din inre och yttre hälsa. Denna kväll är för alla oss som strävar efter att må bra, känna sig pigga, optimera sin hälsa och är nyfiken på att lära sig mer!

Datum & Tid: Torsdag den 23 maj, kl. 18.30-20.00
Plats: Mölndals Roddklubbs festlokal, Rådavägen 38.

Vi kommer att bjuda på:

💬 Härligt Samtal: Vi börjar kvällen med ett litet föredrag. Vi delar med oss av våra tankar och erfarenheter kring att optimera vår hälsa och kropp för att känna oss på topp!

💆 Prova på: Utforska vårt sortiment av världsledande produkter inom hälsa och skönhet. Låt dig inspireras till att ta hand om dig själv på bästa sätt. Du får tillfälle att testa produkterna helt kostnadsfritt och känna hur de kan förvandla din vardag till något alldeles extra! Ta även chansen att göra en näringsmätning till specialpriset 100 kr för denna kväll.

🥂 Mingla och Njuta: Njut av en avslappnad atmosfär där du kan umgås med likasinnade människor, skratta och inspireras. Oavsett om du är här för att lära dig något nytt eller bara för att ha en trevlig kväll, är du hjärtligt välkommen att vara med!

Det kostar ingenting att delta. För vi tror på att dela med oss av hälsa,  glädje och gemenskap till alla som vill vara med! 💖

Anmäl dig via dm eller mail till camilla@villokan.se och säkra din plats redan idag!

Vi ser så mycket fram emot att få spendera denna kväll tillsammans med dig och sprida lite extra hälsa och välmående!

Med varma hälsningar,

Camilla och Malin

Beauty&Wellness kväll