Vårens nästa gruppstarter i Mölndal!

Nature Challenge

Vi har fortsatt hårt tryck på våra träningsgrupper, vilket är så kul att så många vill träna med oss! Det märks tydligt att det är många som föredrar att träna utomhus i dessa tider, vilket är förståeligt. Många fortsätter även att jobba hemifrån en tid till så vi håller kvar vår lunchträning även kommande omgång.

Till nästa omgång med start vecka 11 har vi platser kvar i följande grupper;
Nature Challenge Lunch onsdagar kl. 12.00 – 5 platser kvar
Nature Challenge Run Tisdag kl. 18.30 – 4 platser kvar
Nature Challenge Onsdag kl. 06.15 – 5 platser kvar

Nature Challenge är träningen för dig som gillar att träna utomhus och vi tränar både styrka, kondition och rörlighet på ett utmanande, varierande och kul sätt. Challenge Run fokuserar mer på kondition och löpintervaller.

Utomhusträning gör oss mer positiva, ger oss mer energi och verkar avstressande visar forskning. De som tränar utomhus har även en starkare vilja att fortsätta träna än de som till exempel tränar inne på ett gym.

För ökad motivation kan gruppen vara ett gott tillskott som ger extra energi och du får tekniktips och inspiration från våra instruktörer.

Och vi håller till i skogarna kring vackra Gunnebo Slott i Mölndal. Alla våra grupper utgår från Brostugan, John Halls väg.

Så in och boka din plats idag!
Anmälan VILLoKAN Nature

Varmt välkomna!
Camilla, Anna, Annie, Kristofer