Hemma igen

Efter nästan en vecka i Budapest är jag hemma igen fylld av ny energi, kunskap och inspiration efter Nu Skins Europa konvent som arrangeras vart annat år. Jag och min man lämnade barnen hos mormor och morfar och sedan bar det iväg till en fantastisk stad. Fem härliga dagar med sightseeing, sköna bad och spa, god mat, goda vänner och kollegor. Och så ett magiskt konvent med över 6 000 ledare från hela Europa samlade för att ta del av senaste nytt, produktrelease och information från forskarna. Föreläsningar varvades med underhållning och avslutades med en magisk föreställning.

Jag märker ännu mer vad viktigt det är att omge sig med människor och deltaga på aktiviteter som ger dig energi, så omge dig med rätt människor som stöttar och tror på att just du ska lyckas med vad du än tar dig för!

Skaffa dig en toppenvecka!

//Camilla

3 Kommentarer
  1. Sofia Bengtsson says:

    Yes, att omge sig med rätt människor är sannerligen viktigt. Och jag är glad att få ha dig så nära, med så mycket kunskap driv. Tänkt vad mycket roligt vi har framför oss!

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Det du behöver är ett par bra skor och sköna kläder, gärna i funktionsmaterial. Sedan är det bara att öppna ytterdörren och sätta fart. Du kan springa året om, och jag som reser en del i jobbet slänger alltid ner skorna i packningen. Enkelt, tar lite plats och det bästa av allt är att jag får se så mycket av alla platser jag besöker. Nu senast i Budapest. […]

Kommentering är stängd.