mat till de drabbade i Filippinerna

Den 9 november drabbades Filippinerna av den troligen svåraste naturkatastrofen i landets historia. Orkanen Haiyan påverkade över nio miljoner människor, hundratusentals är hemlösa och över 10 000 har omkommit. Behoven är jättestora, framför allt vad gäller vatten, mat, tillfälliga boenden och medicinsk vård. Detta kan inte ha undgått någon och i helgen har det samlats in pengar på olika håll för att hjälpa dem i nöd.

Vi har under många års tid varit involverade i ett humanitärt entreprenörskapsprojekt som heter Nourish The Children, NTC, och donerar på månadsbasis matpaket, VitaMeal, till undernärda barn i Malawi. Initiativet är Nu Skins lösning på att tillhandahålla ett metodiskt och ständigt växande flöde av näringsrik mat till de mest behövande barnen i världen. Detta koncept lyckas genom försäljning av mat som är extra näringsrik – VitaMeal – som sedan doneras till icke vinstdrivande oberoende organisationer som specialiserar sig på att distribuera mat till undernärda och svältdrabbade barn.

Den främsta samarbetspartnern till NTC är Feed the Children som specialiserat sig på att distribuera tusentals ton mat varje år till familjer i över 60 länder. Denna partner distribuerar de donerade VitaMealen gratis och tillhandahåller regelbundna rapporter på att maten nått de som behöver den mest. Genom att donera en produkt istället för pengar vet donatorerna exakt hur deras bidrag används och de kan vara säkra på att deras donationer gör en verklig insats.

Nu vill även vi hjälpa de som drabbats så hårt av denna katastrof och gör vad vi kan genom att donera extra måltider direkt till Filippinerna. Det kan även du göra och det är enkelt. Gå in på vår hemsida www.form.nsedreams.com och gå direkt till kassan och sök på VitaMeal så kommer alternativet VitaMeal till Filippinerna upp. Verkar det krångligt så kontakta oss direkt. En påse VitaMeal som räcker till 30 måltider kostar endast 195 kr. För varje fem paket som köps donerar Nu Skin en extra VitaMeal till Filippinerna. En perfekt julklapp!

Tack för att även du vill göra en skillnad!

/Camilla

Kristofer springer på löpbandet på Nu Skin konventet i Budapest förra året för att han ville göra mer för barnen i Malawi.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *