, ,

Utomhusträning i Mölndal – vårens träningar


Utomhusträning när den är som bäst!

Utomhusträning är mer än bara ett träningspass – det är en energiboost, en stressdämpare och en källa till positivitet enligt forskning. Upptäck fördelarna med att träna i naturen och låt dig inspireras till en starkare, smidigare och mer energifylld version av dig själv!

Tillsammans i gruppen blir träningen ännu mer motiverande. Våra inspirerande instruktörer stöttar och ger dig tekniktips som tar din träning till nya nivåer. Så anslut dig till vårterminens andra träningsomgång!

Anmäl dig och bli en del av vår energirika och varierande utomhusträning! Ge dig själv den ultimata träningsupplevelsen och se fram emot en vårvinter fylld av utmaningar, gemenskap och utomhusglädje.

Väntar du fortfarande?  Boka din träning!

Nature schema vår

 

Nature Challenge är den perfekta träningen för dig som älskar att vara utomhus. Vi kombinerar styrka, kondition och rörlighet på ett utmanande, varierande och roligt sätt.

Challenge Bas erbjuder samma utmaningar som vår vanliga Challenge, men med lite lugnare tempo i löpningen. Du har fortfarande möjlighet att utmana dig själv i styrkan, och anpassa den efter dina egna behov.

Nature Beginners är passet för dig som vill komma igång med träningen. Här fokuserar vi på lugn löpning och någon kanske promenerar, korta sträckor och grundläggande styrketräning för hela kroppen.

Nature Mama är träningen för dig som vill komma igång igen efter din graviditet och tillbaka till en god form på ett säkert och bra sätt och är anpassad till dig som fött barn och vill bygga upp en stark funktionell kropp. Vi tränar utomhus, och barnvagnen är ett naturligt inslag!

Pågående träningar; drop in i mån av plats;

Morning Yoga Indoor är träningen för dig som vill träna både sinne och kropp. Det är en fysisk yogaform som även jobbar med det mentala. Du utmanar dig själv, får igång energin i din kropp, samtidigt som du lär dig att hantera din stress och känna att du kan slappna av i vardagen.

Morning Pilates Indoor är träningen för dig som vill bli starkare och smidigare samt få bättre balans och kroppsmedvetenhet. Balans mellan styrka och rörlighet, balans mellan ditt inre och ditt yttre. Målet är helt enkelt att må bra!

Våra träningspass äger rum i de vackra skogarna kring Gunnebo Slott i Mölndal. Vi samlas vid Brostugan, på John Halls väg. Inomhusträningarna sker i Mölndals Roddklubbs uthyrningslokal, Rådavägen 38, Mölndal.

ANMÄL dig här – Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, funderingar eller vill prova på en träning kostnadsfritt.

/Anna, Annie, Erika, Camilla, Kristofer