, ,

vi vill och kan

Vi har tagit det i lugn och ro, laddat batterierna och jobbat med våra mål och planer för VILLoKAN. Nu är vi på gång, nya kollegor, nya utmaningar, en tro och vilja som kommer att driva oss mot framgång. Målmedvetenhet och uthållighet leder till framgång, det tror vi definitivt på. Det kommer nya produkter och nya tjänster vilket vi är spända på att få dela med oss av.

Mål och målplaner är något som vi brinner och tror på för att du ska lyckas med det du VILL. Napoleon Hill beskriver det så bra;

”Framgång börjar med viljan, det är i sinnet det hela sker. Du behöver ha höga tankar för att höjderna någonsin nå. Du behöver tro på dig själv innan du kan vinna ditt mål, för i livets strid är det inte alltid den som är starkast och snabbast som vinner, oftast är det den som kan säga jag vet att jag KAN som segrar.”

Tycker du att detta låter spännande och känner att du eller kanske ditt företag behöver en liten knuff för att vässa dina mål och planer så kontaktar du oss för mer information på, info@villokan.se, eller slår oss en signal.

//Camilla, Ellen, Kristofer

 

2 Kommentarer
 1. Sofia Bengtsson says:

  Hej och kul att se er nya trio på VilloKAN! Jag känner till er alla tre och detta kan inte bli annat än suveränt!
  Tro på sig själv är en viktig beståndspunkt hela tiden. Imorgon kommer jag föreläsa om bl a detta inför nyföretagare i Kungsbacka.
  http://www.kungsbacka.se

  Ha en strålande dag i solen!

  Svara
  • villokan.se says:

   Tack Sofia, det känns riktigt bra det här. Det är kul att var på g igen.

   Skaffa dig en toppendag och lycka till med föreläsningen i morgon!

   /Camilla

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *